Varmt välkomna till vårt sommarcafé, en av Sveriges vackraste fika-oaser. Avnjut en frasig våffla vid sidan av ett porlande vattenfall och passa på att utforska våra olika konstutställningar i en härlig bruksmiljö från 1600-talet.

Öppet för säsongen t.o.m 7/8 2022
Tis-Sön 11:00-17:00
☀️
Följ oss gärna på Instagram &  Facebook för mer uppdatering

Konst

Utforska våra olika konstutställningar samtidigt som du kan beskåda delar av den gamla vattenkvarnen. Varje sommar visar vi ett x antal konstnärers verk i kvarnen.  

Fika

Njut av en klassisk fika av bland annat, nygräddade våfflor, hembakat, gott kaffe och iskall saft. I både ur och skur håller vi öppet. Utomhus kan man avnjuta sin våffla vid sidan av ett porlande vattenfall och inomhus kan man beskåda kvarnens gedigna bygge sittandes vid bord med levande ljus.  En riktig fika-oas! Sommaren 2022 öppnar vi upp portarna igen i juni. Ett specifikt datum kommer snart. 

 

Event

Förgyll en speciell dag!  Har Du/Ni några förfrågningar om övriga upplevelser för bokning, bröllop, 50 års fest, företags och föreningssammankomster. m.m är Ni alltid välkomna att höra av Er till oss för uthyrning av kvarnen på: konstochfika@edsbruk.se

Öppettider:
Tis – Sön 11:00 – 17:00
t.o.m 7/8

Kontakt:
konstochfika@edsbruk.se